Intercanvi a Alemanya PDF Imprimeix Correu electrònic

Una vegada més els alumnes de 3r que fan l’optativa d’Alemany han participat en l’intercanvi amb una escolar de Brühl i han visitat Alemanya entre els dies 14 i 17 de gener.

 

El primer dia, després de l’acollida per alumnes i professors, ja els havien preparat un extens calendari d’activitats culturals, entre les quals destaca la visita al museu del pintor Max Ernst, nascut a Brühl, i la realització d’un taller per aprendre a aplicar la tècnica de les seves obres. També anaren a la ciutat de Colònia on una guia molt amable els explicà la història de la Catedral i dels diferents indrets. El darrer dia visitaren Bonn i el museu d’història “Haus der Gestichte”, que recull des de la II Guerra Mundial fins els nostres dies.

 

Els companys alemanys acomiadaren els nostres alumnes amb una festa a l’escolar i menjars típics del país, juntament amb productes de la nostra terra, que s’havien duit per a l’ocasió.

 

Fent balanç de l’intercanvi, els nostres alumnes es queden amb les ganes de tornar-hi. Cal agrair la col·laboració dels alumnes alemanys, dels seus pares i del professorat, els quals amb tant esment havien preparat la visita. Ara cal correspondre a la seva hospitalitat amb l’acollida per la nostra part dels companys alemanys en el mes de maig.

IMG-20140122-WA0008IMG-20140122-WA0020IMG-20140122-WA0027P1020376P1020381