3r ESO - ACTIVITAT 1 (1r TRIMESTRE ) PDF Imprimeix Correu electrònic

Degut als problemes que ha donat el MOODLE de l'IES durant la darrera setmana es canvien les dates i el procediment per enviar o lliurar  la teva activitat.

Recorda que aquesta activitat la podeu realitzar en petit grup fins a un màxim de 3 alumnes. És suficient si ho envia un integrant del grup però en la teva activitat han de quedar reflectits els noms dels integrants.

Totes les activitats enviades amb anterioritat s'han de tornar a enviar Frown

Podeu lliurar l'activitat en paper o enviar-la a l'adreça electrònica  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Si escolliu aquesta segona opció és important que en l'assumpte del teu missatge indiquis grup al que pertanys (3rA, 3rB, 3rC) i el teu nom complet.

NOVES DATES DE PRESENTACIÓ:

- amb dret de revisió fins a un màxim de 2 vegades, fins al DIVENDRES 30 DE NOVEMBRE A 12.00

- data límit, DILLUNS 10 DE DESEMBRE A 14.05 HORES. Surprised

Pots visualitzar la fitxa de l'activitat i els apunts necessaris per respondre les 6 preguntes en aquesta mateixa secció (Departaments, Educació Física). Si prefereixes tenir la fitxa, per guardar-la i després treballar amb ella, envia un missatge a l'adreça electrònica anterior i indica en quin format la prefereixes ( WORD  o  OPEN OFFICE ). Si prefereixes disposar dels apunts  en format PDF fes el mateix.