Associació de pares i mares de l´IES Binissalem. PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Benvolguts pares i mares,

Ens adrecem a vosaltres per recordar-vos que des de l’inici de curs un grup de pares i mares dels alumnes de l´IES Binissalem, ens hem anat reunint per activar l´APIMA de l’Institut, amb la finalitat d’implicar-nos d’una manera més activa en l’educació dels nostres fills, sobretot en aquests moments en què es pot posar en perill la qualitat del sistema educatiu.

Us volem comunicar que ja tenim en marxa una sèrie de projectes, com és ara: organitzar, a final de curs, una mercadet dels llibres de text i altres recursos educatius dels nostres fills, associar-nos a la FAPA, plantejar a la Conselleria els problemes de manca d’espai de l’Institut, cercar nous recursos per poder pal·liar la manca de l’auxiliar de conversa, al qual s’ha hagut de renunciar per motius econòmics, etc.

És per aquest motiu que hem trobat convenient la necessitat de constituir una Junta Directiva de l’associació, la qual funcionaria de manera provisional fins que acabi el curs, amb la finalitat de poder iniciar formalment alguns projectes i aconseguir el major nombre possible d’associats. Així, en iniciar-se el proper curs 2012-2013 es podrien convocar eleccions de la Junta, tal i com estableixen els estatuts de l’associació.

Per això, convocam a tots el pares i mares interessats a presentar una candidatura o a participar en la elecció de la que serà la nova Junta Directiva (provisional), a assistir a la propera reunió que tindrà lloc dimecres 7 de març, a les 19:30 h, a la Biblioteca de l’Institut.

Vos hi esperam!

 

Grup de pares i mares